google-site-verification: googlea58a5fa293e35ea3.html

Via onderstaande link zal je in de toekomst alle spulletjes vinden die ik niet meer kan gebruiken voor onze kleine prinsjes. Alles kan afgehaald worden bij ons thuis of ik kan de spulletjes ook verzenden, dan komen er wel wat verzendingskosten bij.

 

https://www.2dehands.be/winkel/kleinewondersbabyspulletjes/

 

Bij interesse mag je hieronder een berichtje laten of je kan mij bereiken op ilseeveraert@hotmail.com of 0477789868

 

 

Zwanger en conditie

17-05-2017 13:04

Als je zwanger bent, dan denk je dat je niet meer kan/mag sporten... Nochtans zijn er veel dingen die wel kan doen zoals yoga, wandelen, zwemmen, fietsen...

Ik ging vroeger iedere dag een half uurtje lopen met de hond, maar tijdens de zwangerschappen lukte / lukt dat toch niet echt. Ook al mag het in principe wel tot je 6 maanden bent.

Maandag had ik het er al over dat wandelen ontspanning kan brengen, maar het is ook goed om je conditie tijdens de zwangerschap op peil te houden. Als je gezond eet, genoeg water drinkt en een half uurtje per dag stevig gaat wandelen dan kan het zelfs helpen om af te vallen en cellulitis te verminderen.

Wandelen voelt niet lastig aan en zo kan je het ook makkelijk volhouden om iedere dag een half uurtje uit te trekken hiervoor. En je kan tegelijkertijd ook nog eens je hoofd leegmaken...

 

Dus iedereen aan de wandel dan maar