Welke kleuren zijn hot deze zomer

05-06-2014 19:26

 

Deze zomer zijn er drie trends...

De eerste zijn de nude nails, je mag ze eigenlijk zo naturel mogelijk laten. Let op de nagels zijn wel gemanicuurd en er ligt wel degelijk een lakje of gellakje op maar dan in een nude kleurtje. Wel zo makkelijk, want nude past nu eens bij alles wat je wil aandoen, of je nu een all black kinda girl bent of een kleurrijk type... met nude kan je niks misdoen. Ikzelf zou het niet op mijn tenen doen, want dan lijkt het dat ik geen teennagels meer heb.

De pastelkleuren zijn ook nog steeds toppertjes. De matte pastels zijn wel het meest in trek nu. Wil je zelf graag matte pastelnagels? Als je nagellak gebruikt, dan kan je afwerken met een matte topcoat. Die van Hema is goedkoop en geeft een zeer mooi resultaat. Als je gelnagellak gebruikt kan je ook een matte finisher gebruiken of je kan de doorzichtige toplaag mat zetten met een witte bufferblok (later doe ik hier een tutorial over).

En als laatste tijdloze trend zien we de zwarte nagels opnieuw in het straatbeeld en op de catwalks. Zwart is ook een hele goede kleur, je kan het ook combineren met alle kleuren. Ook zwarte nagels zijn mooi als je ze mat maakt. Zwart kan eigenlijk zeer elegant overkomen. Voor mij hoeft zwart niet in de zomerperiode, maar eens het zonnetje verdwijnt, gaan mijn nagels ook snel naar de donkdere kant en dan kan zwart daar ook wel eens tussen zitten.