Weightwatchers en zwanger

27-05-2016 07:58

Bij de laatste controle op 16 weken was ik dus al 4,5 kg aangekomen en ik vroeg mijn gyn of dit OK was. Hij zei heel diplomatisch dat hij geen diëtist is, maar vroeg wel wat ik in een normale situatie zou doen indien ik op 4 maanden tijd zoveel bijgekomen was. Meer sporten en op mijn eten letten... Dat mag dus ook als je zwanger bent.

Ik dacht dat het mij ging lukken met gewoon gezond eten en wat meer beweging, maar helaas was er teveel ruimte om flexibel om te gaan met wat ik mocht eten en waar ik echt zin in had, resultaat nog 1kg bij op de weegschaal.

Opnieuw dagelijks 5 km lopen lukt mij niet meer, maar ik ga toch wel zeker 2 keer per dag stevig wandelen met de hond en doe dus vanaf deze week weer aan Weightwatchers (met vooropgestelde dagmenu's per week). Als het goed weer is, ga ik ook weer wat meer zwemmen.

Resultaat: al 1kg kwijt en het doel is om tegen de volgende controle op 20 weken max de aanbevolen 4kg bijgekomen te zijn, dus nog 1,5kg te gaan en 2 weken tijd. Dat moet lukken....