Weight Care shakes

13-04-2015 06:46

Ja het is weer zover... dit weekend staan we op een beurs en moeten we naar een feestje en je hoort mij al komen... er moeten een paar kilootjes af.

Door de 3e ICSI behandeling met Menopur, Utrogestan en Pregnyl zijn er toch wel weer wat kilootjes en centimeters bijgekomen. Het feit dat ik vanaf de punctie niet meer mocht / durfde sporten, wat ik ervoor ieder dag wel deed, heeft natuurlijk ook niet echt geholpen.

Ik heb vorige week zo gezond mogelijk gegeten en redelijk wat gesport, maar dit mocht nog niet baten, dus moeten we deze week naar strengere middelen helpen.

Ken je Modifast Intesive? Bij dit programma mag je maar 3 shakes per dag drinken, goed voor een totale calorie-inname van 500Kcal. Bij moeilijke momenten mag je wat rauwkost tot je nemen. Klinkt hard, maar ik ga het toch proberen.

Ik kon zo snel niet aan Modifast raken, dus heb de maaltijdshakes met banaan van Weight Care gekocht. Deze bezorgt mij 600Kcal per dag. Ik probeer ook dagelijks een half uurtje sport in te bouwen zodat ik een optimaal gewichtsverlies kan bereiken. 


Ik doe dit maximum 5 dagen, van Modifast mag je het zeker 2 weken doen. Aangezien we vanaf vrijdag op de beurs staan en zondag met een feestje zitten, zal ik het in het weekend dus niet kunnen doen, maar ik hoop dat ik toch wel een kleine 4kg zal afvallen deze week...