Tussenseizoen en niks om aan te doen???

21-09-2014 15:50

Je kent het wel, het wordt een stukje frisser en je raakt een beetje in paniek, want die leuke zomerse kleedjes, shorts en rokjes kan je nu niet meer aan... Bij de eerste de beste gelegenheid sta je met je handen in je haar in de kast te kijken, want wat moet je nu aan???

Dat is simpel. Investeer in een jeansjasje of een leren jasje, leuke enkelboots, wat lichte cardigans of truien en een legging of 2 en je kan je zomergarderobe nog wat langer dragen...

Combineer je zomerjurkje met een leren - of jeans jasje en enkelboots. Zolang het kan in blote benen, dan doe je dat toch gewoon, maar als het toch te fris zou worden, draag er dan een legging of dikkere panty onder (als het bij de outfit past, kies dan gerust voor de trendy herfsttinten zoals rood, geel, groen of blauw). Hetzelfde geldt voor je shorts en rokjes.

Heb je je deze zomer ook gewaagd aan een lange rok of losse broek die zo on trend waren??? Draag ze dan nu lekker door met een lichte cardigan of lichte wollen trui erop. Of met een leuke top en jeans/leren jasje. In de H&M en Zara kan je nu wel ook al losse broeken vinden in dikkere stoffen dus als het dan toch echt te koud wordt, kan je nog een wollige versie gaan shoppen van die ooooh zo comfy broek.