Tijd om te ontspannen...

15-05-2017 09:25

Jullie kennen het vast allemaal, als voltijds werkende mama kom je vaak niet aan ontspannen toe. Toch wil ik jullie hierbij een aantal tips meegeven waardoor jullie net even relaxter zullen worden.

 

1. Wandelen. Als ik ga wandelen met mijn hond, dan is dat echt tijd om mijn hoofd eens helemaal leeg te maken en te genieten van de natuur. Na dat half uurtje kan ik er weer helemaal invliegen en gaat alles net iets vlotter. Meestal ga ik 's ochtends wandelen, maar dat verandert nu steeds meer naar 's middags, zo net na mijn lunch.

 

2. Kaarsjes... niets zo ontspannend als een heerlijke geurkaars aansteken 's avonds als Gaspard in zijn bed ligt. Ik heb er verschillende van Rituals en van Scapa. Heerlijk ontspannen na een dag rondrennen om alles gedaan te krijgen wat ik in mijn hoofd gedaan wil hebben.

 

3. Gezellig in de zetel onder een warme plaid. Ik heb het vaak koud en daarom is het wel leuk om onder zo'n Faux Fur plaid te kunnen liggen. Op hele koude winteravonden steken we dan ook nog eens gezellig de haard aan.

 

4. Wegdromen in bad. Van Rituals bestaan er verschillende heerlijke badoliën waarvan je instant ontspant. Ook met Gaspard in bad gaan vind ik een mooie afsluiter van onze dag samen. Net voor hij in zijn bed gaat, doen we hem nog even in bad. Als mijn man nog afspraken moet doen, dan vind ik het leuk om samen met Gaspard een bad te nemen. Dan zijn we allebei helemaal ontspannen.

 

5. Bloemen. Waar ik vroeger geen fan was van bloemen, vind ik het nu net heel verfrissend om een boeketje bloemen in huis te hebben. Al die vrolijke kleurtjes zorgen voor een goed gevoel.