Tarwekiemolie

29-09-2014 15:47

Hier en daar had ik al geruchten gehoord dat tarwekiemolie goed zou zijn om de innesteling te bevorderen...

Nu heb ik wat opzoekwerk gedaan op het net en dit heb ik gevonden:

Wat is tarwekiemolie?

Tarwekiemolie is een koudgeperste, goudgele olie die is gemaakt van de kiemen van tarwekorrels. De olie staat bekend als wondermiddel tegen vele kwalen en ziektes. Verder is het een bekend middel om de vruchtbaarheid te vergroten en de innesteling te bevorderen.

Vitamine E

Tarwekiemolie bevat specifieke bestanddelen, waaronder een zeer grote hoeveelheid vitamine E. Vrouwen met een tekort aan vitamine E worden vaak niet snel zwanger. Hun lichaam is dan niet in de juiste conditie om zwanger te raken. Als het je ook niet lukt om snel zwanger te raken, dan kan het dus zijn dat je een tekort hebt aan vitamine E. Het kan dan helpen om tarwekiemolie te slikken. Dit middel bevat een grote hoeveelheid vitamine E en het kan de vruchtbaarheid dan ook bevorderen.

Meer energie

Daarnaast beschikt tarwekiemolie over octanasol. Dit ingrediënt vergroot de energie en de kracht in je lichaam. Je hebt dan een beter uithoudingsvermogen. Iets dat ook weer goed is voor je vruchtbaarheid en een vroege zwangerschap.

Positieve invloed op stress

Dankzij de stof octanasol, heeft tarwekiemolie een positieve invloed op stress. En stress is iets dat je moet voorkomen als je zwanger wilt worden. Stress vormt weer een risico voor je vruchtbaarheid. Als je last hebt van stress dan maak je teveel oestrogeen aan. Je cyclus raakt dan verstoord. Ook tijdens je eisprong is het oestrogeengehalte dan veel te hoog, waardoor de aanmaak van progesteron weer wordt afgeremd. Je lichaam kan zich dan niet voorbereiden op een innesteling.
Innesteling

Ondersteuning bij de innesteling

Tarwekiemolie bevordert niet alleen je vruchtbaarheid, maar helpt het bevruchte eitje ook bij de innesteling. Ongeveer zeven dagen na de bevruchting zal het eitje zich gaan innestelen in de baarmoeder. Tussen de tijd van de bevruchting en de innesteling kan nog van alles misgaan, waardoor de innesteling niet goed verloopt en je dus niet zwanger raakt. Tarwekiemolie biedt ondersteuning tijdens het innestelingsproces. Door het slikken van deze olie is de kans groter dat het eitje zich innestelt en je dus echt zwanger raakt.

Tarwekiemolie tijdens de zwangerschap

Als blijkt dat je zwanger bent, dan kan je de tarwekiemolie gewoon door blijven slikken. Dit middel bevordert niet alleen de vruchtbaarheid, maar zorgt er ook voor dat je voldoende vitamines binnenkrijgt en dus energie hebt. Er wordt meer zuurstof naar je hersenen aangevoerd en je bent dan beter bestand tegen ziektes. Je afweersysteem gaat dus omhoog en je ervaart dan een prettige zwangerschap.

Tarwekiemolie en je huid

Er zijn capsules van tarwekiemolie verkrijgbaar, welke je kunt slikken om de vruchtbaarheid te bevorderen. Wanneer je zwanger bent, helpt de olie echter ook om je huid elastisch te houden. Hiervoor bestaat er speciale zwangerschapsolie van tarwekiemen. De olie verbetert de spankracht van je huid, waardoor deze gemakkelijker met je groeiende lichaam mee veert.

Als je het zo leest, dan zijn dat toch een heel aantal positieve effecten dus ik heb beslist dat ik ook tarwekiemolie ga slikken, baat het niet dan schaadt het niet toch