Seche Vite topcoat

02-07-2014 18:40

Ik heb een nieuwe topcoat gekocht. Zowel voor mij als voor mijn klanten is de Seche Vite topcoat een grote aanwinst. Als ik zelf eens snel tussendoor mijn nagels wil lakken, dan ben ik niet de meest geduldige persoon... Meestal doe ik het snel tussen 2 klanten door, dus dan heb ik echt niet veel tijd om te wachten tot mijn nagels droog zijn. Ook voor de klanten bij wie ik een voetverzorging doe en die een afwerking met nagellak wensen is het leuk dat ze na de behandeling geen half uur meer moeten blijven hangen tot hun teennagels droog zijn en ze hun schoenen weer aan kunnen.

De Seche Vite dringt alle lagen nagellak (in mijn geval 1 basislaag en 2lagen kleur) door en versnelt zo het drogingsproces. Na een goede 5 minuten voelen de nagels droog aan, dan kan je nog niet in je schoenen of je rits opendoen omdat je net dan naar het toilet moet. Na max een kwartier zijn de nagels helemaal droog en kan je weer alles doen. Dit is een pak sneller met een gewone topcoat.

Ik heb al klachten gehoord dat de nagellak door de Seche Vite zou krimpen en je dan witte nagelrandjes te zien krijgt, maar daar heb ik nog geen last van gehad. Een tip, ga met al je lagen nagellak over de rand aan je nageluiteinden heen, zo "kapsel" je het kleur en blijft het iets langer mooi zitten.