google-site-verification: googlea58a5fa293e35ea3.html

Via onderstaande link zal je in de toekomst alle spulletjes vinden die ik niet meer kan gebruiken voor onze kleine prinsjes. Alles kan afgehaald worden bij ons thuis of ik kan de spulletjes ook verzenden, dan komen er wel wat verzendingskosten bij.

 

https://www.2dehands.be/winkel/kleinewondersbabyspulletjes/

 

Bij interesse mag je hieronder een berichtje laten of je kan mij bereiken op ilseeveraert@hotmail.com of 0477789868

 

 

Resultaat punctie poging 5

05-02-2016 14:44

Gisteren had ik de punctie en er werden 13 follikels aangeprikt en 11 eicellen gevonden. Alle 11 eicellen werden goed bevonden voor ICSI en daarvan werden er 6 succesvol bevrucht.

Zondag mag ik teruggaan voor de terugplaatsing van 2 embryootjes als er 2 zijn natuurlijk. Volgende week woensdag hoor ik dan hoeveel embryo's ingevroren kunnen worden, al heb ik daar niet veel hoop op, want de enige keer dat ik embryo's had om in te vriezen was toen er 14 eicellen bevrucht waren. Alle keren dat er 6 à 7 bevruchtingen waren, had ik geluk dat er 1 embryo teruggeplaatst kon worden.

Laat ons hopen dat het deze keer goed gaat, want wij hebben eigenlijk beslist dat dit onze laatste poging wordt... Ik zie het niet meer zitten dat mijn man nog maar eens een operatie moet ondergaan om sperma te verzamelen om dan nog 1 poging te kunnen ondergaan... 

Ergens heb ik er voor mezelf al rust in gevonden dat het kindergeluk voor ons niet weggelegd is.