Pascale Naessens

11-01-2016 07:21
Puur Eten van Pascale Naessens is op mijn lijf geschreven...

Ik ben nog nooit mager geweest... Al van kleins af aan moet ik opletten wat ik eet, want ik kom nu eenmaal makkelijk aan en eet gewoon veel te graag... Ik heb wel altijd veel discipline gehad om snoep te laten staan en voor gezond eten te kiezen, maar rond mijn 18e ging dit toch even de verkeerde kant op. Ik vond dat ik nog steeds niet slank genoeg was dus had besloten om mijn middagmaal in te ruilen voor 1 appel en een fles water... Dit hielp even om af te vallen, maar uiteindelijk werd mijn lichaam gewend aan deze kleine hoeveelheid eten dat ik nog minder moest eten om meer af te vallen... Gelukkig heb ik tijdig ingezien dat ik niet goed bezig was en ben ik weer normaal gaan eten.

Na nog een aantal schommelingen in mijn gewicht en ontelbare maanden diëten heb ik vorig jaar de boeken van Pascale Naessens ontdekt. Toen heb ik ook voor mezelf beslist dat het belangrijker is om regelmatig te sporten en gezond te eten. Ik sta nog dagelijks op de weegschaal, maar laat mij niet meer verleiden tot crash diëten.

Als je de recepten van Pascale volgt, dan kom je de dag door zonder honger, kan je sporten zonder je slap te voelen, heb je niet meer dat opgeblazen gevoel en ... HEEL BELANGRIJK... kan je nog lekker eten