google-site-verification: googlea58a5fa293e35ea3.html

Via onderstaande link zal je in de toekomst alle spulletjes vinden die ik niet meer kan gebruiken voor onze kleine prinsjes. Alles kan afgehaald worden bij ons thuis of ik kan de spulletjes ook verzenden, dan komen er wel wat verzendingskosten bij.

 

https://www.2dehands.be/winkel/kleinewondersbabyspulletjes/

 

Bij interesse mag je hieronder een berichtje laten of je kan mij bereiken op ilseeveraert@hotmail.com of 0477789868

 

 

Outfit Ilse & Gaspard

07-06-2017 09:53

Grey & Blue... a perfect match. Omdat het vandaag nog geen al te zonnig en warm weer wordt hebben we onze grijze trui en donkere jeans uit de kast gehaald.

Gaspard is heel blij met zijn grijze truitje van Little Blu dat perfect is voor op die net iets frissere dagen. Zijn jeans van Hema is een lichte jeans met redelijk wat stretch in zodat het goed meegeeft. Echt wel belangrijk voor Gaspard, want hij heeft het vandaag niet zo met stilzitten of -liggen.

Voor mezelf koos ik een lichtgrijze trui van Superdry. De trui is een retro stijl sweater. Hij is heel licht en ideaal voor zo'n dag als vandaag.

De broek is een bootcut jeans van Love2wait. Ik moet zeggen dat ik weer wat moest wennen aan die iets wijdere pijpen, maar het is een erg comfortabele jeans en leuk te combineren met All Stars. Comfy & een beetje retro toch?