google-site-verification: googlea58a5fa293e35ea3.html

Via onderstaande link zal je in de toekomst alle spulletjes vinden die ik niet meer kan gebruiken voor onze kleine prinsjes. Alles kan afgehaald worden bij ons thuis of ik kan de spulletjes ook verzenden, dan komen er wel wat verzendingskosten bij.

 

https://www.2dehands.be/winkel/kleinewondersbabyspulletjes/

 

Bij interesse mag je hieronder een berichtje laten of je kan mij bereiken op ilseeveraert@hotmail.com of 0477789868

 

 

Lekker lunchen

06-03-2015 07:26

Op zoek naar een gezonde lunch, die niet veel tijd in beslag neemt om klaar te maken en ook nog eens lekker & voedzaam is??? Probeer eens een slaatje met rode quinoa. Klaar in 30 minuten...

Ingredi├źnten: 1 kop droge rode quinoa, 1 rode paprika, 4 groene asperges, 2 wortelen, 2 lente-uitjes, olijfolie, balsamico azijn, zwarte peper & grof zeezout.

Breng 2 koppen water met wat zout en olijfolie aan de kook, doe er de quinoa bij en laat een kwartiertje doorkoken. Neem de pot van het vuur en laat de quinoa nawellen

Schil de wortelen & de rode paprika en verwijder de zaadlijsten, snijd paprika, wortelen, asperges & lente-uitjes in kleine stukken en wok in olijfolie, eens ze beetgaar zijn, neem je de wokpan van het vuur, voeg zwarte peper en een beetje grof zeezout toe.

Eens alles wat afgekoeld is, kan je alles samen in een kom doen, doe er nog wat olijfolie en balsamico azijn bij en je hebt een zomers slaatje op je bord.

Tip: Ik gebruik rode quinoa (biologische versie te koop bij Albert Heijn), die smaakt iets nootachtiger. Spoel wel de quinoa eerst onder goed lopend water, zo is de bittere smaak eruit.