google-site-verification: googlea58a5fa293e35ea3.html

Via onderstaande link zal je in de toekomst alle spulletjes vinden die ik niet meer kan gebruiken voor onze kleine prinsjes. Alles kan afgehaald worden bij ons thuis of ik kan de spulletjes ook verzenden, dan komen er wel wat verzendingskosten bij.

 

https://www.2dehands.be/winkel/kleinewondersbabyspulletjes/

 

Bij interesse mag je hieronder een berichtje laten of je kan mij bereiken op ilseeveraert@hotmail.com of 0477789868

 

 

Judgement Day

30-08-2014 09:34

Vandaag weeg ik 70,8kg... Dat is dus 100g meer dan gisteren :-(

 

Ik vrees dat ik morgen ook niet veel minder zal zien op de weegschaal, want we moeten vanavond op restaurant gaan eten, dus zal ik meer eten, dan ik normaal mag... In totaal zal ik wel een kleine 2kg kwijt zijn in 5 dagen, wat in principe niet slecht is... Morgen ga ik eens lekker genieten van een heerlijk ontbijtje met alles erop en eraan, het middagmaal en avondmaal zal ik dan wel mager houden... Vanaf maandag stap ik dan over op stap B van Weight Care en dat houdt in dat je dan 2 maaltijden vervangt door een shake of een reep en voor de rest eet je een lichte maaltijd en twee stukken vers fruit en een licht tussendoortje.

 

Ik ben benieuwd hoe dat zal gaan. Ik hoop om dan ook weer iets meer te kunnen sporten, want nu lukt dat echt niet met het weinige voedsel dat ik binnen heb...