Iedereen aan de muntthee

22-06-2015 10:54

Muntthee is voor veel dingen goed:

Relax met muntthee.

De geur van munt helpt je te ontspannen. Volgens de uitkomsten van een onderzoek door NASA reduceert stress met 25% als je munt ruikt. Dus ben je niet zo'n fan van thee, maar wil je wel ontspannen met munt, koop dan kaarsen of olieën op basis van munt.

Toch een fit gevoel als je ziek bent.

Als je verkouden bent of last hebt van de griep is het ook heel goed om muntthee te drinken. Munt zou slijm oplossen. Dus je gaat weer wat beter ademen na het drinken er van. Stomen met muntthee is ook een slim idee. Je spieren gaan er van ontspannen.

Geen misselijkheid meer.

Drink muntthee als je last hebt van misselijkheid. Lukt het je niet om iets te drinken, gebruik dan ook een flesje muntolie om aan te ruiken. De geur van munt helpt evengoed.

Je kan afvallen met muntthee

Door de sterke geur van muntthee heb je minder trek in eten. Heb je na de maaltijd trek in iets zoet... Drink dan een muntthee met wat honing erin. Dit is een gezonder alternatief.

Betere spijsvertering.

Door het drinken van muntthee stimuleer jij jouw spijsverteringskanaal en je darmen op een positieve wijze. De natuurlijke doorstroom van stoffen krijgt door munt ondersteuning. Als je met regelmaat last van verstopping hebt, drink dan vanaf nu geregeld muntthee. Door dit te gaan doen krijgt jouw stoelgang namelijk een flinke stimulans.