Feel good moments

09-02-2016 07:55

Tijdens alle drukke tijden, moet een mens toch een aantal feel good momenten inbouwen voor zichzelf. Ikzelf kan er zo wel een paar opnoemen.

Als ik ga lopen, dan werkt dat echt therapeutisch, gewoon heerlijk het hoofd leegmaken en enkel letten op de ademhaling en de mooie natuur om me heen. Regen, wind of kou houden mij niet tegen. Ik loop zo'n 4 à 5 keer per week met de hond en dan op dinsdagavond spreek ik af met een paar vrienden om samen een 5km te gaan lopen. Fantastisch om beetje te kletsen over alles en nog wat en ondertussen nog de nodige beweging te hebben.


Bezoekjes aan de kapper. Dit is voor mij het toppunt van me-time, dan staat de telefoon op stil en met een goed boek bij de hand laat ik mij verwennen door het topteam van Intercoiffure René te Kortrijk.


Wandelen met de hond... Op dagen dat ik niet mag lopen door het hele IVF gebeuren ga ik wel wandelen met de hond. De beweging en de zuurstof doen zoveel goeds voor zowel de hond als ik. En welke manier is er nu ook beter om een goede band op te bouwen tussen hond en baasje.


Lekker koken en bakken. Hoe moe ik soms ook ben van een ganse dag bellen, mailen, klanten bezoeken, huishouden doen... Koken en bakken geven mij dat ontspannen gevoel. Perfect om de avond in te zetten en leuk voor het gezin, want er is altijd wel iets lekkers om van te smullen.