google-site-verification: googlea58a5fa293e35ea3.html

Via onderstaande link zal je in de toekomst alle spulletjes vinden die ik niet meer kan gebruiken voor onze kleine prinsjes. Alles kan afgehaald worden bij ons thuis of ik kan de spulletjes ook verzenden, dan komen er wel wat verzendingskosten bij.

 

https://www.2dehands.be/winkel/kleinewondersbabyspulletjes/

 

Bij interesse mag je hieronder een berichtje laten of je kan mij bereiken op ilseeveraert@hotmail.com of 0477789868

 

 

AngelSounds

27-04-2016 14:34

Ik voel me helemaal niet zwanger, nee nog altijd niet... Dus dat zorgt soms wel voor de nodige onzekerheid. Na iedere echo ben ik weer gerustgesteld, maar na zo'n 2 weken begint te twijfel weer toe te slaan.

Ik had al veel gehoord over zo'n fetal doppler waarmee je thuis naar de hartslag van je beebje kan luisteren en na heel wat twijfelen, heb ik mij dan toch maar eentje aangeschaft van Luvion.

Je kan er 2 hoofdtelefoons op aansluiten ofwel een luidsprekertje of een laptop om de geluidsopname op te nemen. Ik heb dat gisteren dan ook meteen uitgetest en vond vrij snel het hartje van onze kanjer. Het is toch een hele geruststelling om dat te kunnen horen.

Ik heb mezelf wel voorgenomen om max 1 keer per week naar de kleine te luisteren en van het moment dat ik hem begin te voelen zal dat ook wel minder zijn.