4e keer, goede keer?

08-05-2015 07:32

Gisteren had ik een afspraak bij de gynaecoloog om de vorige poging te bespreken. Ik heb echt een goed gesprek gehad met hem en hij was ook erg teleurgesteld dat het ons nog niet gelukt was. Daarom wil hij deze poging alles uit de kast halen om ons zwanger te krijgen. 

Maandag moet ik binnen voor een hysterocopie, dan gaan ze met een caleraatje in je baarmoeder kijken of er niks aan de hand is, zoals verklevingen, tussenschot, poliepen,... Is er toch iets te zien, dan proberen ze dit onmiddellijk aan te pakken... Ik heb mij ook laten vertellen dat er door de hysteroscopie een krasje kan gemaakt worden en dit zou de innesteling kunnen bevorderen, maar dit is niet zeker. 

Ik neem wel nog de pil door tot 16/05 om dan op controle te gaan bij de gyn en dan mag ik starten met de Menopur zoals altijd, maar deze keer een nog hogere dosering. 

Grote verandering deze keer is dat ik niet aan de Zoladex moet, maar dat ik Orgalutran moet spuiten vanaf de 6e dag dat ik Menopur spuit en dit om mijn lichaam te verhinderen dat het een eigen eisprong stimuleert. 

Op hoop van zegen...