google-site-verification: googlea58a5fa293e35ea3.html

Via onderstaande link zal je in de toekomst alle spulletjes vinden die ik niet meer kan gebruiken voor onze kleine prinsjes. Alles kan afgehaald worden bij ons thuis of ik kan de spulletjes ook verzenden, dan komen er wel wat verzendingskosten bij.

 

https://www.2dehands.be/winkel/kleinewondersbabyspulletjes/

 

Bij interesse mag je hieronder een berichtje laten of je kan mij bereiken op ilseeveraert@hotmail.com of 0477789868

 

 

38 weken al...

14-10-2016 07:26

Wie had dit ooit gedacht... Toen we met ICSI startten heb ik altijd wel gehoopt dat wij ooit eens de vreugde van het zwanger zijn zouden mogen kennen.

Nu ben ik gewoon al 38 weken zwanger en doet onze kleine uk het heel erg goed. Heel binnenkort kunnen wij aan het volgende hoofdstuk in ons leven beginnen. Ons eigen gezinnetje ❤️

Zelf heb ik een droomzwangerschap, geen kwaaltjes, niks vermoeid en ik kan nog steeds heel veel zelf doen. Tot op vandaag ga ik nog 1 à 2 keer per dag een half uurtje wandelen met de hond, doe ik nog zelf alle huishoudelijke taken en zorg ik ervoor dat alles klaar is voor de komst van onze kleine pruts.

Doopsuiker, geboortekaartjes en enveloppen zijn klaar, de kinderkamer staat klaar om ingericht te worden (dat gebeurt morgen), dus als de kleine komt, zijn we er helemaal klaar voor...