Me, Myself & I

What you see is what you get

15-05-2017 09:49
Vaak krijg ik de opmerking van mensen die de moeite gedaan hebben om mij te leren kennen dat ze in het begin "bang" voor mij waren. Dat ik er zo streng en onbereikbaar uitzie...    OK ik ben hard en recht door zee, maar wil helemaal niemand het gevoel geven dat ik voor hen niet...

Mijn eerste moederdag...

12-05-2016 08:08
Zondag 8 mei was het moederdag en hoewel ik nog geen echte mama ben, werd ik door manlief toch verwend met een heerlijk ontbijt en een veel te schattig cadeautje en natuurlijk ook een moederdag kaartje (dat zal ik bewaren voor in het eerste album van onze kleine prins)

Feel good moments

09-02-2016 07:55
Tijdens alle drukke tijden, moet een mens toch een aantal feel good momenten inbouwen voor zichzelf. Ikzelf kan er zo wel een paar opnoemen.Als ik ga lopen, dan werkt dat echt therapeutisch, gewoon heerlijk het hoofd leegmaken en enkel letten op de ademhaling en de mooie natuur om me heen. Regen,...

Waarom is IVF / ICSI nog steeds een taboe

02-02-2016 14:55
Soms vraag ik mij af waarom we in deze tijden nog steeds niet vrij kunnen spreken over IVF of ICSI... Veel mensen durven aan ons niet vragen hoe het gaat en of we wel of niet midden in een behandeling zitten... Terwijl wij daar toch open en eerlijk in zijn.Vandaag nog was er een dame die zei dat...

Mijn goede voornemens...

04-01-2016 17:57
Ja je kent het wel, met het nieuwe jaar wordt er al eens met de goede voornemens gegoocheld... Ik heb wel 3 goede voornemens die ik zeker waar wil maken; beetje een uitdaging voor mijzelf: - Eindelijk iets doen aan die overtollige kilootjes; sinds vandaag ben ik gestart met een strikt dieet. - Meer...

Must see movie

29-08-2015 08:06
Gisteren nog eens genoten van een goede film in de cinema: We are your friends.Deze film gaat over een jonge DJ die in The Valley woont en droomt om daar ooit weg te raken dankzij zijn talent als DJ...https://youtu.be/gZzAeYWXFpk

1e naaiproject voltooid

21-04-2015 07:19
Ik ben wel een beetje trots op mezelf... Mijn eerste naaiproject is af en goedgekeurd door vrienden en familie:

eigen mode maken

07-04-2015 19:55
Aangezien ik momenteel zonder werk zit, is het tijd om mijn creatieve zelf verder te ontdekken...Ik heb dit weekend al een boek over naaien gekocht: Love at first stitch van Tilly Walnes. Een leuk boek met patronen en de nodige uitleg voor beginners. Gevorderden kunnen ook aan de slag met dit boek,...

Reclamespot Iedereen tegen kanker

26-03-2015 15:50
ik werd zonet gebeld door Radio 2 met de vraag of ik een reclamespotje wil inspreken voor mijn actie Cupcakes tegen kanker. Morgen bellen ze mij terug om het spotje op te nemen. Spannend!!! De spot wordt dan uitgezonden op Radio 2 vanaf 31 maart. Ik ben best wel zenuwachtig, want ik moet dit goed...

Update cupcakes tegen kanker

24-03-2015 09:17
Vanaf 31/03 vlieg ik er met goede moed in. Ik ga cupcakes maken voor kom op tegen kanker. De cupcakes zijn een gezonde versie op basis van amandelmeel, de versiering zal ook gezond zijn... De cupcakes ga ik verkopen voor €3 per stuk, de opbrengst hiervan gaat dan integraal naar Kom op tegen kanker....
1 | 2 | 3 >>