Dagmenu maandag & dinsdag

07-09-2015 06:50

maandag

ontbijt: 2 sneetje speltbrood met confituur

lunch: ijsbergslasoep; 1/4 krop ijsbergsla in dunne reepjes, 1 sjalotje in vieren gesneden, 1 teentje look, olijfolie, 1 koffielepel kerriepoeder, bouillon. Bak de ijsbergsla, het sjalotje en het teentje knoflook 5 min zachtjes. Roer de kerriepoeder erdoor, overgiet met de bouillon en breng zachtjes aan de kook. Laat nog 5 minuten doorkoken en pureer met de staafmixer.

avondmaal: bloemkool met 120g biefstuk

tussendoor: banaan, aardbeien, handvol walnoten


dinsdag

ontbijt: 2 sneetjes geroosterd brood met appelstroop

lunch: slaatje avocado, rauwe ham, tomaat en ijsbergsla, dressing van olijfolie en balsamico azijn

avondmaal: Spinazie met 120g kalfslapje

tussendoor: perzik, appel, 200ml yoghurtdrank